top of page
JPG 72 dpi (RGB)-Circustheater zaal juli 2017.jpg
DSC01120_edited.jpg

Over Hugo

Mijn naam is Hugo en zit in level 42.

Ik ben al  jaren gelukkig getrouwd met Katja en samen met onze twee dochters genieten we van het leven in Berkel en Rodenrijs.

Het theater is altijd mijn grote passie geweest. Gedurende mijn hele carrière sinds 2000 heb ik de magie van het podium ervaren en de kracht van verhalen vertellen gevoeld.

Maar eerlijk is eerlijk, ik heb in mijn leven een hobbelig pad bewandeld. Op een gegeven moment bevond ik me op een doodlopend spoor, verstrikt in uitdagende omstandigheden die mijn geest en lichaam aantastten. Fastfood, roken en overmatig alcoholgebruik waren mijn vluchtroutes geworden, voor mijn gevecht met mijn innerlijke demonen.

Het werd glashelder dat er iets moest veranderen!

Op dat cruciale moment besloot ik deel te nemen aan een buitengewoon seminar van de meest inspirerende levenscoach van deze tijd: Tony Robbins. Daar vond ik niet alleen mijn eigen pad opnieuw, maar ontdekte ik ook de immense schade die ik mezelf aandeed.

Ik begon mijn patronen te doorbreken en mijn slechte gewoontes te associëren met pijn en negativiteit. Stap voor stap bevrijdde ik mezelf van die schadelijke ketenen.

Die ervaring veranderde alles.

Ik koos ervoor me volledig te verdiepen in zelfontwikkeling, niet alleen voor mezelf, maar ook om anderen te begeleiden op hun prachtige reis door het leven. Sinds 30-5-2022 mag ik mezelf met trots een Internationaal NLP Coach noemen!

Ik ben gepassioneerd door het werken met mensen die een diepe hunkering voelen om hun leven te transformeren, maar die zichzelf niet altijd kunnen bevrijden uit de greep van hun eigen worstelingen. Het is een onbeschrijfelijk fantastisch gevoel om getuige te zijn van iemands transformatie, om hen van een plek van uitzichtloosheid te zien opbloeien tot een leven vol vreugde, zelfvertrouwen en zelfliefde.

Met mijn diepgaande kennis als Internationaal NLP Coach sta ik klaar om mensen te helpen die veranderingen willen aanbrengen, maar niet goed weten waar te beginnen. Ik maak tevens gebruik van CGT (Cognitieve Gedragstherapie), een krachtige methode die al talloze mensen heeft geholpen.

In mijn leven heb ik zowel moeilijke als prachtige tijden gekend, maar juist die ervaringen hebben me gevormd tot de persoon die ik nu ben.

Ik geloof dat iedereen een uniek verhaal te vertellen heeft.

Het is van onschatbare waarde om die verhalen te delen, zodat anderen beseffen dat ze nooit alleen staan!

Ja, het leven is niet altijd gemakkelijk, maar samen kunnen we leren en groeien.

Laten we ons verenigen en er iets buitengewoons van maken!

Benieuwd hoe ik jou kan helpen? Of gewoon even sparen?

Vul het formulier in en ik neem snel contact met je op.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page